Menu
Vaša košarica


Koferi

 

DUBOKI KOFER ZA ALAT TSTAK
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWST83346-1
Duboki kovčeg za alat ima prednju završnu obradom od teškog metala koji omogućuje proširenječvrstoća, izdržljivost i dugovječnost.Bočni završetak s metalnim klinovima omogućuje povezivanje TSTAK modula jedan s drugim.IP54 WATERSEAL pruža zaštitu od vode, prašine za alate i pričvršćivače unutar kutij..
DUBOKI KOFER ZA TSTAK ALAT SA DODATNOM RUKOM
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWST83343-1
Duboki kovčeg za alat s dodatnom ručkom ima unutarnju ladicu upola veličine zajednostavan pristup ključnim ručnim alatima, pričvršćivačima i električnim dodacimaalata. Značajke: - Zaštita: IP54- Duljina: 440 mm- Visina: 323 mm- Širina: 440 mm- Dubina: 333 mm Sadrži: - Dodatna gornja ručka za nošenje..
FATMAX PROFESIONALNA KUTIJA ZA ALAT
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: FMST1-75792
Inovativna osnova sa prozorskim otvorima na poklopcu za maksimalnu vidljivost. Višenamjenski klizni pladanj se pomakne kada otvorite poklopac I tako omogući potpun pristup sadržaju kutije...
FATMAX TORBA SA KOTAČIMA FATMAX TORBA SA KOTAČIMA
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: FMST1-80148
- čvrsti 600 dinski materijal.- duga teleskopska ručka za lakši transport...
FATMAX ® 28” KUTIJA ZA ALAT SA TOCKOVIMA I DRŠKOM
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: FMST1-75761
- Ergonomski transport teških tereta- Ergonomsko udubljenje koje predstavlja deo korpusa za rucni transport teških alata- Metalna teleskopska prenosiva rucka na izvlacenje i tocko vi- Prenosiva kaseta, tako da nema potrebe da se sav pribor nosi u kutiji za alat- Široka metalna drška koja omogucava m..
FATMAX ® PLITKI OGRANIZATORI
NIJE NA ZALIHI
Brand: Stanley Model: FMST1-75779
- izdržljiv i providan PC poklopac za bolju vidljivost i lakši pristup delovima koji su poslagani unutr organizatora- kompatibilan sa serijom Pro family - Može da se slaže u vis postavljanjem gore na organizere Pro family i nosi zajedno- čvrst poklopac koji omogućuje pregled sadržaja..
FATMAX® 240 LITARA KUTIJA ZA ALAT FATMAX® 240 LITARA KUTIJA ZA ALAT
NIJE NA ZALIHI
Brand: Stanley Model: FMST1-75531
-Visoki kapacitet od 240 litara za pohranu alata-Prva kutija velikog kapaciteta za skladištenje na tržištu sa aluminijskim vodilicama za sigurno transportiranje dodatnog materijala i alata na gradilište-IP65 certifikat za vodu i otpornost na prašinu za dodatnu zaštitu alata-Heavy duty 7 “gumeni kota..
KASETA METAL LATCH 25 KASETA METAL LATCH 25
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 1-94-859
STANLEY® Metal Lat ch KUTIJA ZA ALAT SA METALNIM BRAVAMA SERIJA 2000 19” KUTIJA ZA ALAT SA PROZIRNIM POKLOPCEM + ORGANIZATOR 19061. Optimalan kapacitet spremnika. Metalne brave sa udobnim gumenim vrhom. Udobni gumeni rukohvati sa TPR za ergonomsko nošenje. Ugradžen organizator za sitne dijelove, lad..
KOFER DUBOKI FATMAX® ZA ALAT TSTAK™ VI KOFER DUBOKI FATMAX® ZA ALAT TSTAK™ VI
NIJE NA ZALIHI
Brand: Stanley Model: FMST1-71971
-Pruža sigurno pohranjivanje manjih dijelova, dodataka, ručnih alata i električnih alata.-Baza jedinke kompatibilna sa svim modelima omogućavajući maksimalnu mobilnost. -Dimenzije: 440x301,5x332 mm..
KOFER HLADNJAK DS404
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWST1-81333
Hladilni kovček je izdelan z izolacijo iz PU pene komercialne kakovosti.Kovček zagotavlja zadrževanje ledu do pet dni.Popolnoma združljiv z vsemi ohišji ToughSystem.Ima možnost zlaganja nad ali pod module za shranjevanje.Nosilnost hladilnega kovčka je do 50 kg, kar omogoča shranjevanje do 36 pločevi..
KOFER MALI DEWALT KOFER MALI DEWALT
NIJE NA ZALIHI
Brand: DeWalt Model: DWST1-73598
Kutija ima metalni 'zasun na jedan dodir' za brzi pristup.Ima puno prostora za pospremanje velike količine materijala.Sadrži ladice s 3 položaja za organiziranje malih dijelova, iznutra ili izvana na produženoj ručki.Obložena metalna teleskopska ručka dizajnirana je za jednostavno manevriranje.Utor ..
KOFER S PRETINCEM TSTAK IV
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWST1-70706
DeWalt kofer za alat TSTAK IV ima dvije ladice.Bočni zasuni omogućuju mu kombiniranje i spajanje kofera jedan s drugim.Ima dobro organizirano skladište sitnih dijelova i materijala.Uklonjivi organizatori idealni su za pohranjivanje pribora.Ručka od dva materijala na vrhu svake kutije osigurava jedno..
Prikazano 1 do 12 od 76 (7 stranica)