Menu
Vaša košarica


Oštećena ambalaža

Artikli s oznakom "Oštećena ambalaža" imaju jednu od sljedećih karakteristika:

Otvoreno pakiranje - Predmet ima otvoreno pakiranje, ali radi besprijekorno i savršen je. Cijena se dodatno snižava, ali vrijedi navedeni jamstveni rok.

Oštećena ambalaža - Artikal ima oštećeno, nepotpuno ili neoriginalno pakiranje, ali radi besprijekorno. Cijena se dodatno snižava, ali vrijedi navedeni jamstveni rok.

Svi artikli označeni Otvoreno pakiranje podliježu propisanom jamstvenom roku koji je naveden na jamstvenom listu. U slučaju odustajanja od ugovora o kupnji artikla s oznakom Otvoreno pakiranje ne vrijedi mogućnost povrata artikla. Svi artikli s ovom oznakom imaju dodatno sniženu cijenu.


ELEKTRIČNI RADIJATOR 2300W, 240V CRN ELEKTRIČNI RADIJATOR 2300W, 240V CRN
OŠTEĆENA AMBALAŽA NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXRA2300E-DAMAGED
Velika toplinska snaga: s 2.300 W i 11 elemenata - rebara od 140 mm, koji donose toplinu u svaku prostoriju u koju želite ugraditi radijator. 2 snage: koristite ga prema vrsti prostorije i potrebi za grijanjem vašeg doma na punu ili polovičnu snagu, tu je i ugrađena indikatorska lampica koja pokazuj..
ELEKTRIČNI ULJNI RADIATOR 1500W, NASTAV.TERMOSTAT
OŠTEĆENA AMBALAŽA NOVO NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXRA1500E-DAMAGED
  S 1.500 W i 9 elemenata od po 140 mm koji isporučuju toplinusvaku prostoriju u koju želite postaviti radijator.Uživajte u konvektoru punom snagom ili koristite samo spola snage, ovisno o zahtjevima vašeg doma i veličini prostorije; ugrađenisvjetlosni indikator pokazuje kada konvektor radi.Ugrađeni..
KALORIFER 2 v 1 GRIJAČ I VENTILATOR 1000W-2000W
OŠTEĆENA AMBALAŽA NOVO NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXFSH2000E-DAMAGED
  Zidna grijalica Black+Decker 2000W idealna je za dugotrajno grijanje.S termostatom od 10 do 49° možete grijač precizno prilagoditi svojim potrebamaprema temperaturi kao i vremenu.Dolazi sa zidnim nosačem i (termostatom od 10 do 49°C) jer je sa svojim sustavomipx2 otporan na vlagu, može se koristit..
Model: 23300-DAMAGED
Do kuta od 45° i 90°. Vretenasta pila duljine 300 mm...
Parni čistač 1300W Parni čistač 1300W
OŠTEĆENA AMBALAŽA NOVO NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: FSM1615-DAMAGED
Siguran za upotrebu na svim zatvorenim podnim površinama, ubijajući 99,9% klica i bakterija bez kemikalija.Odvojivi spremnik za vodu, lako se puni samo dodajte vodu iz slavine.Ugrađeni sustav za filtriranje vode štiti steam-mop™ od kamenca za dulji vijek trajanja.Okretno upravljanje Glava brisača ko..
VISOKOTLAČNI ČISTAČ 1900W, 145 BAR VISOKOTLAČNI ČISTAČ 1900W, 145 BAR
OŠTEĆENA AMBALAŽA NA LAGERU
Brand: LAVOR Model: NJ EXTRA 145 WPS-DAMAGED
Opis:Ovom visokotlačnom čistačicom možete lako postaviti programe čišćenja pomoću okretnog prekidača! Korisnik ima mogućnost izbora između nježnog, srednjeg i jakog čišćenja, a time i regulacije potrošnje energije i vode. Ima sustav za brzo otpuštanje izmjenjivih glava. Zbog svojih kompaktnih dimenz..
VISOKOTLAČNI ČISTAČ 2500W 3 PROGRAMI
OŠTEĆENA AMBALAŽA NA LAGERU
Brand: LAVOR Model: PREDATOR160WPS-DAMAGED
3 programa:- SOFT program: idealan za osjetljive drvene materijale, bicikle ili vrtni namještaj- MEDIUM program: za automobile, motore - s njim uštedite do 25% energije- HARD program: najsnažniji program idealan za asfalt i kamen. Radi sa 100% snage.- Pritisak 160bar-protok: 510 l/h-snaga: 2500 W...
ZAŠTITNA NAOČALA SIVA
OŠTEĆENA AMBALAŽA NA LAGERU
Brand: Lahti PRO Model: 46038-DAMAGED
MATERIJAL: sive polikarbonatne leće sa zaštitom od blještanjaPodešavanje duljine i kuta slušalice. Mekani nastavak za nos koji smanjuje rizik od iritacije. Široko vidno polje. Lagana i jaka struktura. Dizajniran za osobnu zaštitu očiju od mehaničkih oštećenja. Zaštititi od udara s česticama težine 0..
Prikazano 1 do 8 od 8 (1 stranica)
Oštećena ambalaža