Zaključeno!


Žreb 24.11.2021 preko uradne FB strani.

Pravila Facebook nagradne igre - Black+Decker / DeWalt

 

G-M&M trgovina, d.o.o. 

Kutnjački put 11
10000 Zagreb
Hrvatska

 

Definicija nagradne igre

Organizator nagradne igre na Facebook stranici Dewalt Hrvatska je G-M & M trgovina, d.o.o., Kutnjački put 11, 10000 Zagreb. Sudionik nagradne igre je fizička osoba koja sudjeluje u najavljenoj nagradnoj akciji. Ukupan pobjednik nagradne igre određuje se slučajnim izvlačenjem.

Uvjeti sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici u nagradnoj igri mogu biti punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati osobe zaposlene kod priređivača nagradne igre i članovi njihove uže obitelji, kao i osobe zaposlene kod drugih pravnih osoba koje se odnose na provedbu ove nagradne igre. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati pravne osobe. Osobe koje ne prihvaćaju pravila nagradne igre ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Sudjelovanje u najavljenoj nagradnoj igri znači da je sudionik prihvatio sva pravila nagradne igre.


Pravila sudjelovanja u nagradnoj igri

Za sudjelovanje u nagradnoj igri ne morate koristiti usluge ili kupovati proizvode organizatora nagradne igre. Pobjednik ima pravo na nagradu ako mu se sviđa web stranica DeWALT Hrvatska i ako označi barem jednu osobu.

 

Elektronsko izvlačenje dobitnika nagrade

U izvlačenju mogu sudjelovati svi sudionici nagradne igre koji lajkaju web stranicu DeWALT Hrvatska i komentiraju ispod objave. Jedan sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri samo jednom. Dobitnik će biti obaviješten o primitku i načinu preuzimanja nagrade putem Facebook messengera. Nagradna igra traje do 24.11.2021 do 10 sati. Dobitnik će biti izvučen 25. studenog 2021. u 10 sati.

 

Svrha nagradne igre

Svrha nagradne igre je promicanje i provedba marketinške komunikacije na društvenim mrežama.

 

Obveze pobjednika

Nagradu nije moguće isplatiti u gotovini, niti se može zamijeniti za neki drugi predmet. Dobitnik je dužan organizatoru nagradne igre u pisanom obliku dostaviti svoje osobne podatke – ime, prezime i adresu, a sve, najkasnije dva dana od primitka obavijesti da je dobitnik nagrade. Plaćanje svih poreza na nagrade (uključujući PDV) je odgovornost organizatora. Organizator ne snosi odgovornost za poreze koji mogu nastati u vezi s bilo kojom drugom nagradom. Ukoliko dobitnik ne ispuni sve obveze, smatra se da ne želi prihvatiti nagradu te je samim time organizator u odnosu na dobitnika oslobođen svih obveza nakon ove nagradne igre i stječe pravo raspolaganja nagradom za bilo koju drugu svrhu. Nagrade nisu prenosive. Ako organizator nagradne igre u roku od tri (3) radna dana od trenutka kada je obavijestio dobitnika da je izvučen, iz bilo kojeg razloga (npr.: dobitnik izjavi da ne želi primiti nagradu, adresa ili e-mail adresa je nepotpuna ili netočna i sl.) ne dobije sve potrebne podatke i izjavu da želi primiti nagradu, smatra se da dobitnik istu ne želi prihvatiti te je time organizator u odnosu na dobitnika oslobođen svih obveza nakon ove nagradne igre te stječe pravo raspolaganja nagradom u bilo koju drugu svrhu.

 

Zaštita osobnih podataka

Organizator nagradne igre prikuplja isključivo osobne podatke o dobitniku u svrhu slanja nagrade i evidenciju dobitnika nagradnih igara. Dobitnik dopušta organizatoru nagradne igre da u komentaru objave navede naziv profila.

 

Objava pravila nagradne igre

Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionici nagradne igre suglasni su da su upoznati s pravilima i obvezuju se postupiti u skladu s pravilima nagradne igre. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoće, ova pravila će se smatrati primarnim u odnosu na sve druge publikacije, bilo u tiskanom, elektroničkom ili bilo kojem drugom obliku.

 

Trajanje nagradne igre

 

Od 18.11.2021 do 24.11.2021 do 10 sati.

 

Nagrada

 

2 x 40 djelni SET VIJAKA, DT70705

2X UDARNA BUŠILICA 500 W, KR504CRESK

 

Skriveni popust

 

Definicije

 

Skrivena akcija popusta nudi primateljima promotivnih kodova promo kodove koje ćemo objavljivati ​​jednom mjesečno u našoj elektroničkoj obavijesti. Akcija vrijedi za sve robne marke te redovite i posebne ponude, osim ako je drugačije navedeno u elektroničkoj obavijesti. Promo kod će vrijediti samo kratko vrijeme, vrijeme korištenja promo koda bit će navedeno u mailu. Promo kod vrijedi samo za online kupnju u trgovini www.dewalt.hr.

 

G-M & M Trgovina, d.o.o.

 

Zagreb, 18.11.2021