TRENING - jačanje kompetencija i modela nastupa na novim tržištima tijekom digitalne transformacije u tvrtki G - M&M


U sklopu operacije „Nadogradnja e-trgovine s ciljem širenja poslovanja na inozemnim tržištima u tvrtki G - M&M Trgovina doo“ koja se sufinancira javnim natječajem „E-POSLOVANJE 2019-2022.“ Provedena je obuka na temu „Jačanje kompetencija i modeli nastupa na novim tržištima u vremenu digitalne transformacije “.

 

Obuka je provedena u skladu s potrebama i izazovima s kojima se tvrtka suočila u razdoblju digitalne transformacije. Raspravljao se o relevantnim sadržajima radi postizanja cilja uspješnog prelaska na e-trgovinu na stranim tržištima na svim razinama G-M&M d.o.o. (kasnije G-M&M Trgovina d.o.o., u daljnjem tekstu: G-M&M).

 

U sklopu mjere jačanja kompetencije provedene su obuke na temu Industrija 4.0 i moderna rješenja relevantna za G-M&M. U skladu s planiranim aktivnostima za nadogradnju e-trgovine, obrazovanje i obuka provedena su na tri razine: vlasnici, uprava i zaposlenici tvrtke.


Od početka lipnja do kraja kolovoza 2019., sudionici su upoznati s industrijom 4.0, kako transformirati organizaciju uvođenjem sveobuhvatnih pristupa upotrebi digitalne tehnologije, trendovima digitalizacije i postizanjem učinkovitih pristupa poboljšanju učinaka prodaje proizvoda i usluga, o koristi za tvrtku, kupce i partnere, mogućnosti stvaranja digitalnih radnih mjesta i njihovu dodanu vrijednost, potrebu preuređenja poslovnih modela pojavljivanja i prodaje na stranim tržištima (hrvatsko i bosanskohercegovačko tržište) radi povećanja učinkovitosti i profitabilnosti prodaje, prednosti otvorenih podataka i usluga, Internet stvari poslovanje bez papira, relevantni propisi za digitalno poslovanje, cyber sigurnost i rizici digitalizacije poslovanja.


www.eu-skladi.si