Menu
Vaša košarica


Kućanski aparati


APARAT ZA KAVU 1000W APARAT ZA KAVU 1000W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXCO1000E
Aparat za kavu velikog kapaciteta spremnika i izvrsnog održavanja temperature.Posuda kapaciteta 1,25 l idealna je za pripremu do 10 šalica kave,i održava temperaturu do 40 minuta.Točenje kave također je jednostavno zahvaljujući sustavu protiv kapanja.Aparat za kavu detektira kada je posuda uklonjena..
APARAT ZA MLJEVENJE KAFE 150W APARAT ZA MLJEVENJE KAFE 150W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXCG150E
Mlin za kavu ima oštrice od nehrđajućeg čelika i unutarnju posudučelik za brzo i učinkovito brušenje.Mekana obrada crne površine na dodir.Kapacitet za 12 šalica.Sigurnosna brava u slučaju da poklopac nije pravilno postavljen, uređaj se neće uključiti.Neklizajuće noge.Namatanje kabela.Namijenjen za m..
APARAT ZA MLJEVENJE MESA 1000W APARAT ZA MLJEVENJE MESA 1000W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXMMA1000E
Mlinac za meso ima 3 diska od nehrđajućeg čelika.Sadrži poseban nastavak za punjenje kobasica.Snažan mehanizam za brže mljevenje.Obrnuta funkcija sprječava zaglavljivanje mesa u mlinu.Kućište od nehrđajućeg čelika s površinom protiv otisaka prstiju. Značajke: - Snaga: 1000 W- Broj priloga: 3- Crna b..
BLENDER 1000W BLENDER 1000W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXKM1000E
Velika snaga od 1000 W s potpuno bakrenim motorom za maksimalnu izdržljivost.Velika posuda 5,2L. Visokokvalitetna zdjela od brušenog čelika.Potpuno metalni sustav zupčanika za maksimalnu izdržljivost.Promjenjiva postavka od 8 brzina s pulsnom funkcijom.10 minuta automatskog isključivanja za siguran ..
BLENDER 1200W BLENDER 1200W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJB1200E
Stolni blender za miješanje voća, povrća, orašastih plodova, drobljenje leda i pravljenje frapea.3 unaprijed postavljena programa pulsiranje, drobljeni led, smoothie.Veća brzina.Uklonjive oštrice od nehrđajućeg čelika.Jednostavno čišćenje.Dizajnirani poklopac s unutarnjim poklopcem za dodavanje sast..
BLENDER 500W BLENDER 500W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJB500E
Samostojeći blender 500W sa 2 brzine i turbo brzinom.Stavite hranu u staklenku i prilagodite brzinu prema svojim željama.Tvrđu hranu možete usitniti i tipkom "puls".Blender ima plastičnu posudu od 1,5L s oznakama u mililitrima i uncama.Oštrice su izrađene od nehrđajućeg čelika, dvije oštrice okrenut..
BLENDER 800W BLENDER 800W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJB800E
Različite brzine za postizanje savršenih, glatkih tekstura.PULSE za bolje tučenje i miješanje.Staklena mjerna posuda zapremine 1,5L i mjerna čaša od 50ml.Nehrđajući čelik protiv otisaka prstiju.Savršeno drobi led.Ergonomska ručka i dobro dizajnirana posuda za jednostavno točenje.4 oštrice za rezanje..
BLENDER ZA SMOOTHIE 350W BLENDER ZA SMOOTHIE 350W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJBA350E
Smoothie blender s prekidačem koji se lako spaja.Brza priprema smoothieja i sokova.2 prijenosne posude zapremine 600 ml, bez BPA, s dugim vijekom trajanja.Mjerne posude s nepropusnim poklopcima na odvrtanje.4 oštrice od nehrđajućeg čelika, pogodne i za drobljenje leda.Uklonjive oštrice za brzo i jed..
ČISTAČ ZRAKA 9W, HEPA FILTER ČISTAČ ZRAKA 9W, HEPA FILTER
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXAP60E
Učinkovit pročišćivač zraka koji uklanja prašinu, dlake, bakterije, viruse i alergene.Dvostruki filtarski sustav s predfilterom i HEPA13 sustavom, s retencijoms kapacitetom od 99,5%, što osigurava čist zrak bez neugodnih mirisa u bilo koje doba godine.Prikladno za prostorije do 20 m².Omogućuje količ..
CJEDILO ZA CITRUSE 25W CJEDILO ZA CITRUSE 25W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXCJ25E
Cjedilo za citruse je prozirni vrč zapremine 350 ml.Ima sposobnost lakog uklanjanja ostataka citrusa.Lako se pere u perilici posuđa, svi dijelovi se lako čiste i mijenjaju.Cjedilo se može okretati u dva smjera.Izvrsno rješenje za pohranu kabela. Značajke: - snaga: 25W-zapremina: 350ml..
CJEDILO ZA LIMUN 30W, 1000 ml CJEDILO ZA LIMUN 30W, 1000 ml
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXCJ30E
Bokal od prozirnog stakla zapremine 1L.Filter za pulpu za podešavanje količine pulpe u soku.Dva uklonjiva korneta za sve vrste citrusa.Prikladno za pranje u perilici posuđa s dijelovima koji se mogu odvojitijednostavno čišćenje i zamjena.Jednostavno skladištenje. Značajke: - snaga: 30 W- zapremina p..
ELEKTRIČNI ROŠTILJ 2000W ELEKTRIČNI ROŠTILJ 2000W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXGR2000E
Kontaktni roštilj s XXL površinom.Precizno podešavanje temperature za svako područje posebno.Izmjenjive nazubljene i glatke površine.LCD zaslon prikazuje temperaturu površine i mjerač vremena.Nehrđajući čelik s površinom protiv otisaka prstiju.Uklonjiva površina za jednostavno čišćenje.Podesiva visi..
Prikazano 1 do 12 od 41 (4 stranica)