Menu
Vaša košarica


Dewalt ručni alat

Dewalt alat predstavlja performanse, inovativnost i pouzdanost. Stekao je reputaciju kvalitetne robne marke, jer su proizvodi uvijek u vrhu svoje klase i postižu visoku razinu trajnosti i sigurnosti krajnjeg korisnika. Dewalt nudi cjelovita rješenja za moderno građevinsko okruženje, uključujući električne i bežične alate, pribor, razna rješenja za pohranu alata, lasere, svjetiljke i druge alate.

BRAVARSKI ČEKIĆ 1,81KG
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT56026-1
Čekić od karbonskih vlakana povećava izdržljivost na mjestima gdje se ručke lomeŠuplja ručka za laganu i uravnoteženu vožnju..
ČEKIĆ 1,4KG
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT51388-0
2X veća snaga udarca za učinkovit radčelična konstrukcija je izuzetno izdržljiva - dug radni vijekergonomski rukohvat iznimno udoban..
ČEKIĆ DEWALT ZIDARSKI
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT51389-0
Ekstra široka oštrica dlijeta za čistije rezove na ciglu i zidove1 kom. čelična konstrukcija za izdržljivost i dug životErgonomski rukohvat dizajniran za udobnost..
ČEKIĆ DEWALT ZIDARSKI
NIJE NA ZALIHI
Brand: DeWalt Model: DWHT51380-0
25% poboljšana izdržljivost držanjaTri-Pull tehnologija za svestranost uklanjanja završne obradeuokvirivanje i veliki građevinski čavliOptimalna geometrija osovine učinkovitije raspršuje vibracije..
ČEKIĆ VIŠENAMJENSKI 566G
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT0-51054
Čekić u stilu Rip Claw. Optimalna raspodjela težine za kontrolirano njihanje. Skidač bočnih noktiju za učinkovito vađenje. Ojačana čelična konstrukcija za izdržljivost i dug životni vijek. Sustav pokretanja čavala za zabijanje čavala jednom rukom...
ČEKIĆ VIŠENAMJENSKO 456G
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT0-51048
Čekić u stilu Rip ClawOptimalna raspodjela težine za kontrolirano ljuljanjeJednostavno uklanjanje čavalaJednodijelna čelična konstrukcija za izdržljivost i dugovječnost Sustav za zabijanje čavala s jednom rukom..
ČEKIĆ VIŠENAMJENSKO 623G
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT0-51064
Čekić u stilu Rip Claw. Optimalna raspodjela težine za kontrolirano njihanje. Skidač bočnih noktiju za učinkovito vađenje. Ojačana čelična konstrukcija za izdržljivost i dug životni vijek. Sustav pokretanja čavala za zabijanje čavala jednom rukom...
KLIJEŠTA ZA OBRADU SET 3KOM
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT0-70485
Dizajn križnih zubaca za bolje prianjanjeIndukcijsko kaljene oštrice za snagu i izdržljivostDizajniran za 70% veću snagu rezanjaJednostavan za rukovanjeMehanizam za zaključavanje za jednostavno skladištenjeRučke izrađene od dva materijala za snažno prianjanje i udobnost..
KLIJEŠTA ZA REZANJE U METALU
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT14690-0
Reže "V" oblik do 30 stupnjeva u pocinčanom čeliku do 24Ergonomske, neklizajuće ručke..
KLJEŠČE DEWALT 250MM
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT0-74431
12 bitova (Phillip, Square & Standard) za više aplikacijaOdvojiva šipka može se koristiti u bušilicamaUnutarnja pohrana bitova drži do 12 bitaIzdržljiva ručka od tri materijala za udobno držanjeMehanizam s čegrtaljkom za teške uvjete rada za primjene s velikim zakretnim momentomDrška će ta..
KLJEŠČE DEWALT 300MM
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT0-74432
V-ČELJUSTI Za višenamjensko hvatanjeMehanizam s gumbima za brzo i jednostavno podešavanjeRukohvat od dva materijala za udobnost i kontroluRučke koje ne stišću smanjuju krvne mjehurićeDizajn u ravnini s ručkom neće zahvaćati džepove ili torbice za alat..
KLJEŠČE DEWALT UNIVERZALNE
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DWHT0-70276
Indukcijski kaljeni noževi za rezanje za snagu i izdržljivostDizajn zupca s križnim otvorom za bolje držanjeSloženi akcijski dizajn za 70% više snage rezanjaDizajn s oprugom za jednostavan radRučke od dva materijala za udobnost i kontrolu..
Prikazano 1 do 12 od 70 (6 stranica)