Menu
Vaša košarica


Noževi i oštrice


Noževi i oštrice: CAT nudi širok izbor različitih ručnih noževa i oštrica. Noževi su posebno dizajnirani za zahtjevne korisnike i vrlo se dobro izvode u raznim zadacima. CATERPILLAR alati pomoći će vam u izvršavanju zadataka u najrazličitijim radnim uvjetima. CAT alati modernog i inovativnog dizajna odlikuju se snagom i visokom kvalitetom

DŽEPNA SVJETILJKA COB LED CAT CAT1000
NIJE NA ZALIHI
Model: CT1000
Opis:Novi izuzetno svijetli CAT CT1000 ručni uređaj koristi novu ugrađenu tehnologiju čipa koja generira više od 150 lumena pri osvjetljavanju velikog područja. CT1000 koristi 3 AAA baterije i može raditi neprekidno do 7 sati. Ručna kopča i magnetsko kućište olakšavaju nošenje ove svjetiljke i koriš..
131,25 kn
Bez poreza:105,00 kn
MULTIFUNKCIJSKI ALAT 13V1
NIJE NA ZALIHI
Model: MTF 13V1
Opis:Oštar, svestran alat sa svestranim prednostima. Crna anodizirana aluminijska površina - višenamjensko rješenje za razne poslove, hobije, radove na otvorenom ili automobilsku industriju. Trinaest korisnih alata pohranjeno je u laganom aluminijskom kućištu. Ovi alati od nehrđajućeg čelika otporni..
165,84 kn
Bez poreza:132,68 kn
RUČNI NOŽ CATERPILLAR
NA LAGERU
Model: UTILITY KNIFE
Opis:Kvalitetan i pouzdan univerzalni CAT nož sa sklopivom oštricom koji je udobniji i sigurniji od mnogih sličnih noževa na tržištu. Brza demontaža i preklapanje noža, gumb za zaključavanje oštrice, lagana i brza zamjena oštrice. Uključene su 3 visokokvalitetne oštrice. Tehnički detalji:Težina: 130..
165,66 kn
Bez poreza:132,53 kn
RUČNI NOŽ TANTO 17,7 cm
NIJE NA ZALIHI
Model: NOŽ TANTO
Opis:Kvalitetni i izdržljivi CAT noževi bit će korisni u raznim situacijama. Dobro dizajnirani Caterpillar nož s oštrim rubovima ugodno će vas iznenaditi svojom snagom. Lagana, zlatno anodizirana aluminijska ručka, čvrsti okvir od nehrđajućeg čelika, izuzetno jaka oštrica Tanto 7Cr17MoV. Mehanizam l..
121,88 kn
Bez poreza:97,50 kn
Prikazano 1 do 4 od 4 (1 stranica)
Noževi i oštrice